Auto Universal: transport auto individual

Siguranță

Toate transporturile noastre sunt protejate de asigurare.
Auto Universal: transport auto individual

Zero griji, 100% încredere


Nu o spunem noi – o arată documentele 🙂

Indiferent de scopul pentru care este transportată mașina, siguranța transportului este una dintre principalele preocupări ale clienților. Auto Universal se îngrijește de toate aspectele care țin de siguranță:

Autoutilitare omologate pentru diferitele tipuri de transport, pentru a elimina riscurile asociate cu orice fel de improvizație. În plus, tratăm individual solicitările speciale, cum ar fi recuperările dificile, pentru a ne asigura că eliminăm orice fel de daune evitabile.

Asigurarea tip CMR acoperă absolut toate operațiunile noastre. Această asigurare servește la despăgubirea clienților de transport internațional atât în caz de avariere a vehiculului transportat, cât și de întârziere a livrării față de termenul stabilit.

Asigurări pentru transport național – pentru transporturile desfășurate în țară încheiem asigurări separate, în funcție de specificul proiectului, pentru a asigura o acoperire optimă a riscurilor de transport.

Legalitate și transparență – toate transporturile pe care le efectuăm se bazează pe un contract de prestări servicii sau pe o foaie de comandă. Toate plățile se efectuează în baza unei facturi fiscale.